À la Carte

    • Forretter

      Friske forretter fra 12.00-16.00 ( Aftentillæg +10 kr)

    • 1. Cha Gio

      40,-

      3 stk. hjemmelavede forårsruller med svinekøds-fyld

    • 2. Goi Cuon

      40,-

      2 stk. friske sommerruller med fyld af svinekød, rejer og grøntsager

    • 3. Banh Mi Xa Xiu

      40,-

      Vietnamesisk sandwich med marineret svinekød, koriander, syltede gulerødder og hvidkål

    • 4. Wanton Chien

      40,-

      5 stk. små hjemmelavede indbagte wanton med svinekød og reje-fyld. Serveres med sød chili-sovs

    • 5. Goi Bo

      40,-

      Sød og syrlig vietnamesisk oksekøds-salat med syltede gulerødder og hvidkål, agurk, løg, bladselleri og peanuts. Vendt i fiskesovs, serveres med rejechips

    • 6. Goi Ga

      40,-

      Sød og syrlig vietnamesisk kyllinge-salat med syltede gulerødder og hvidkål, agurker, løg, bladselleri og peanuts. Vendt i fiskesovs, serveres med rejechips.

    • Sushi

    • 20. Blandet sushi

      75,-

      10 stk. blandet sushi af vores forskellige varianter.

    • Hovedretter

      Autentiske hovedretter fra 12.00-16.00 (Aftentillæg +20 kr)

    • 7. Pho Bo Tai Vien

      65,-

      Vietnamesisk national suppe med risnudler, oksekød og kødboller.

    • 8. Pho Ga

      65,-

      Vietnamesisk national suppe med risnudler og kylling.

    • 9. Hu Tieu

      65,-

      Glasnuddel suppe med rejer og svinekød

    • 10. Bun Bo Xao

      65,-

      Stegt oksekød med vermicelli nudler og grøntsager. Serveres med fiskesovs

    • 11. Cha Gio

      65,-

      5 stk. hjemmelavede, sprøde vietnamesiske forårsruller med svinekøds-fyld. Serveres med nudler og lille salat.

    • 12. Bun Bo Hue

      65,-

      Risnuddel suppe med oksekød, svinekød og vietnamesisk svinekøds-pålæg.

    • 13. Banh Hoi

      65,-

      Små, stegte ribbenstykker med flettede vermicelli nudler, penslet med forårsløgs-olie. Serveret med syltede gulerødder og hvidkål.

    • 14. Bun Thit Nuong

      65,-

      Grillet svinekød på vermicelli nudler med forårsruller, syltede gulerødder og hvidkål, og peanuts.

    • 15. Tofu i Rød Karry

      65,-

      Stegt tofu i rød karry med grøntsager og hvide ris.

    • 16. Hoang Thanh Mi

      65,-

      Wanton suppe med ægnudler, svinekød og rejer

    • 17. Bun Mam

      65,-

      Risnuddel suppe af fiskesovs med blæksprutte, rejer, fisk og aubergine

    • 18. Banh Xeo

      Hjemmelavet, sprød vietnamesisk madpandekage med svinekød, tigerrejer og bønnespirer. Serveres med fiskesovs.

    • 19. Peking And

      99,-

      Peking and med stegte grøntsager i sovs. Serveres med hvide ris.